Milestone media är ett nytt företag med huvudinriktning på webb och IT, men vi som startat det har lång erfarenhet av att hjälpa företag med mediaproduktioner av olika slag. Vi har arbetat med allt från 3D/2D-illustration och visualisering till redigering och animering av reklamfilm, musikvideos, framtagning av logotyper och mycket annat. Idag handlar mycket om att digitaliseras och att därmed också synas på nätet. Om man vill få bra effekt från potentiella kunder så krävs ofta att man även producerar bra material som man kan använda i olika medier. Här kan vi fungera som en helhetslösning för ert företag.
Scrolla ner
Här listar vi de tjänster inom reklam & media som vi erbjuder. Vi har även en sida med case som ni kan se genom att klicka på länken Case i menyn ovan.

3D/2D animerad film

Med lång erfarenhet inom animation så kan vi erbjuda allt från 2d animerade företagspresentationer till komplexa 3d-illustrationer av produkter och funktioner inom industrin.
  1000 :-
Per sekund, 3d animerad film.

Ljudproduktion

Vi kan producera och arrangera jinglar och reklambudskap för reklamfilmer eller er nästa informationsfilm. Vi samarbetar med ett antal av Sveriges bästa röstskådespelare.
-
Kontakta oss för offert

Grafiskt producerad film

Filmer som är producerade enbart med grafiskt material från våra kunder, såsom bilder eller video, samt material från bildbanker som vi samarbetar med.
-
Kontakta oss för offert

Filmad filmproduktion

Filmer som är producerade på samma sätt som de grafiska men med undantaget att här ingår att vi skickar ut filmare som arbetar med er på plats för att skapa ett för er mer unikt innehåll.
-
Kontakta oss för offert

Produktblad & broschyrer

Broschyrer och blad i enkelt reklambyråmanér.
-
Kontakta oss för offert

Design av mailsignaturer

Vi skapar en smakfullt avvägd mailsignatur för att lämna ett professionellt intryck till era kunder.
-
Kontakta oss för offert

Videoredigering
Enkel och avancerad

Vi har mångårig erfarenhet av redigering, klipp och trix med oss från reklambranschen. Vi hjälper er med er reklam eller företagsfilm. Att synas på internet i framtiden är med hjälp av film!
-
Kontakta oss för offert

Logotyper

Logotyper av enklare typ.
-
Kontakta oss för offert
Till toppen
Denna webbläsare är gammal och behöver uppdateras för att denna sida ska se rätt ut.
Ni kan klicka nedan för att ladda ner senaste versionen av er webbläsare.